Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

GBM Sanitair studio

Kom je uit Beneden Leeuwen of omgeving? Dan ga je voor jouw nieuwe badkamer naar GBM Sanitair en tegelstudio.

Onze sanitair-adviseurs helpen je graag bij het realiseren van je nieuwe badkamer of toiletruimte. Een afspraak in onze winkels is in verband met de sluiting t/m 9 februari 2021 helaas niet mogelijk, maar je kunt nog steeds bij ons terecht voor vragen of een adviesgesprek via telefoon of online. Wij zijn telefonisch bereikbaar. Sommige winkels bieden de mogelijkheid je bestellingen op afspraak af te halen of te laten bezorgen. Informeer bij jouw winkel naar de mogelijkheden.

De badkamer komt tot leven in 3D

Elke beschikbare ruimte is anders. Heb je juist een grote badkamer of veel onhandige hoeken? Schuine daken? Geen zorgen, GBM Sanitair en tegelstudio kan met elke ruimte uit de voeten. Iedere badkamer wordt op maat ontworpen. “We beginnen met een slim 3D-ontwerp. Zo krijg je een helder beeld van het eindresultaat zodat jouw badkamer praktisch in gebruik wordt. En natuurlijk mooi om te zien!”

Zelf installeren of toch door GBM?

Je kunt ervoor kiezen om zelf de installatie van de badkamer te doen. Je ontvangt alle spullen zodra deze in het magazijn ontvangen zijn bij GBM Sanitair en tegelstudio. “Laat je de installatie liever aan iemand anders over? Wij kunnen dit regelen voor je. Wij brengen je in contact met professionele installateurs waar wij vaak mee werken. Zij verzorgen graag het breekwerk tot en met het ophangen van de handdoekrekjes.”

Voor ieder wat wils

Wil je je bad vervangen door een doucheruimte of ben je alleen op zoek naar een nieuw plafond met verlichting? Dan staat het team voor je klaar! Ook voor vloeren in de woonkamer of keuken kun je terecht bij GBM Sanitair tegelstudio. Daarnaast biedt GBM Sanitair tegelstudio de mogelijkheid voor het verhuur van gereedschap voor bouw en verbouw. Nieuwsgierig naar de winkel en wat zij voor jou betekenen? Neem dan alvast een kijkje!

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.