Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Felsbourg tegels, sanitair & verwarming

Jouw wensen worden in een persoonlijke aanpak vertaald in een verrassend mooie badkamer.

Onze sanitair-adviseurs helpen je graag bij het realiseren van je nieuwe badkamer of toiletruimte. Een afspraak in onze winkels is in verband met de sluiting t/m 9 februari 2021 helaas niet mogelijk, maar je kunt nog steeds bij ons terecht voor vragen of een adviesgesprek via telefoon of online. Wij zijn telefonisch bereikbaar. Sommige winkels bieden de mogelijkheid je bestellingen op afspraak af te halen of te laten bezorgen. Informeer bij jouw winkel naar de mogelijkheden.

Met een ruime ervaring aan loodgieter- en installatiewerkzaamheden begon Cor Felsbourg ruim 25 jaar geleden voor zichzelf. “Het mooiste van mijn werk is een gesprek met klanten na oplevering waarin zij aangeven dat ze veel plezier hebben van hun nieuwe, door ons geïnstalleerde, badkamer. Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor.” Felsbourg Installatie, Sanitair & Tegels kan dit eindresultaat waarmaken doordat zij alles in eigen hand houden.

Kwaliteit met een goed gevoel

Wie bij Felsbourg koopt, is verzekerd van een ruim assortiment en de kwaliteit van A-merken en het eigen merk. Felsbourg heeft altijd het laatste op het gebied van sanitair, vloer- en wandtegels, cv-installaties en installatiematerialen. “Naast het aanbieden van een breed assortiment, willen wij de zorgen van de klant uit handen nemen. Het is belangrijk dat zij in alle rust een badkamer of nieuw verwarmingssysteem uitzoeken. Om daarna zonder problemen te genieten van het nieuwe product.”

Bij Felsbourg ben je ook aan juiste adres voor een nieuwe woonvloer in de hal of keuken. Er is zoveel keus in tegels dat er altijd de juiste stijl tussen zit. Nieuwsgierig geworden? Het team van Felsbourg staat voor je klaar en ontdek waarmee ze jou allemaal kunnen helpen.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.