Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Felsbourg tegels, sanitair & verwarming

Met een ruime ervaring aan loodgieter- en installatiewerkzaamheden begon Cor Felsbourg ruim 25 jaar geleden voor zichzelf. “Het mooiste van mijn werk is een gesprek met klanten na oplevering waarin zij aangeven dat ze veel plezier hebben van hun nieuwe, door ons geïnstalleerde, badkamer. Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor.” Felsbourg Installatie, Sanitair & Tegels kan dit eindresultaat waarmaken doordat zij alles in eigen hand houden.

Kwaliteit met een goed gevoel

Wie bij Felsbourg koopt, is verzekerd van een ruim assortiment en de kwaliteit van A-merken en het eigen merk. Felsbourg heeft altijd het laatste op het gebied van sanitair, vloer- en wandtegels, cv-installaties en installatiematerialen. “Naast het aanbieden van een breed assortiment, willen wij de zorgen van de klant uit handen nemen. Het is belangrijk dat zij in alle rust een badkamer of nieuw verwarmingssysteem uitzoeken. Om daarna zonder problemen te genieten van het nieuwe product.”

Bij Felsbourg ben je ook aan juiste adres voor een nieuwe woonvloer in de hal of keuken. Er is zoveel keus in tegels dat er altijd de juiste stijl tussen zit. Nieuwsgierig geworden? Het team van Felsbourg staat voor je klaar en ontdek waarmee ze jou allemaal kunnen helpen.

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak afspraak

Gerelateerde artikelen

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.