Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Dominicus sanitair & tegels - Goes

Persoonlijke aandacht, een constante kwaliteit, een uitgebreide service en waardevolle momenten creëren; dat is Dominicus ten voeten uit.

Dominicus is een Zeeuws familiebedrijf in hart en nieren. In 1975 richten de twee broers Adri en Maarten Dominicus de unieke onderneming op. Vandaag de dag heeft de tweede generatie Dominicus de leiding over het bedrijf. “We zijn een trots Zeeuws bedrijf. Dit zie je ook terug in ons team. Daarnaast is passie voor het vak van groot belang voor onze medewerkers. Wij geloven namelijk dat met deze passie je samen met de klant tot het beste eindresultaat komt.”

Sanitair- en tegelspecialist

Bij Dominicus in de winkel maak je kennis met de mooiste tegelcollecties en de nieuwste sanitairtrends. De aankoop van een badkamer is een grote reis met heel veel mogelijkheden. Want hoe maak je een keuze uit alle stijlen, kleuren en materialen? “Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij alle keuzes. Samen stellen we jouw ideale badkamer samen.”

Een wereld aan natuursteen

Met een eigen steenhouwerij is Dominicus al meer dan 40 jaar actief als steenhouwer. Je vindt in de winkel dan ook een wereld aan natuursteen voor je badkamer. “Je kunt bij ons daarnaast ook terecht voor bijvoorbeeld natuurstenen keukenbladen, tafels en haardplateaus. Onze adviseurs staan voor je klaar om je alles te vertellen over de eigenschappen en mogelijkheden.”

Verder ben je bij Dominicus ook aan het juiste adres voor gedenkteken, haarden en natuursteen. Maak een afspraak en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.