Kies jouw winkel

Diepeveen keukens en badkamers

Design en esthetiek gaan hand in hand in om de badkamer samen te stellen die aan alle wensen voldoet.

De winkel van Diepeveen Keukens, Badkamers en Tegels in Giessen is heerlijk royaal opgezet. Zodra je een stap in de winkel zet, begint de inspiratie te stromen. Dankzij de ruime omgeving kun je heel duidelijk zien wat bij je past en je ideeën en wensen verder ontwikkelen. "Wij luisteren altijd naar de wensen van de klant en gaan uit van de beschikbare ruimte. Het mooiste van het aankooptraject is verder gaan waar de ideeën van de klant stoppen. Daar ligt onze kracht en zo komen we samen tot de droombadkamer of -keuken."

Aandacht voor de klant

Kwaliteit en comfort staan hoog in het vaandel bij Diepeveen. Dit zie je niet alleen terug in de zorgvuldig geselecteerde producten, maar ook in de mensen. Het team van Diepeveen is vakkundig waarmee goed overleg mogelijk is. De lijnen zijn kort waardoor het contact prettig is. "Persoonlijke aandacht is belangrijk. Een badkamer of keuken koop je niet in één dag. We nemen hiervoor dan ook rustig de tijd zodat creatieve ideeën ontstaan die passen bij de wensen van de klant."

De prettige, serene werkwijze is typerend voor Diepeveen. Zo kun je bijvoorbeeld ook in de avond afspreken. "We merken dat klanten niet altijd overdag kunnen langskomen. Dus bieden we avondafspraken aan. Ook is de winkel dan gesloten en overheerst de rust. Dat werkt ook prettig voor de klanten."

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.