Kies jouw winkel

De Badzaak Badkamers & Zo

Verfrissend, sfeervol, trendy, stijlvol; dát is De Badzaak.

Ben jij een liefhebber van landelijk? Wil je een moderne badkamer? Of droom je al jaren van een spa in eigen huis? Bij De Badzaak word je op je wenken bediend. Samen met de adviseur bespreek je de wensen. “Het team zorgt voor onverwachte combinaties en overtreft daardoor jouw ideeën. De nieuwe badkamer wordt zo nog mooier. Ook waken onze adviseurs ervoor dat alles altijd even doordacht is. De badkamer moet namelijk wel praktisch zijn in gebruik.”

Laat je inspireren

In de winkel vind je niet alleen diverse stijlen, ook qua indeling kun je volop inspiratie opdoen. Én er is voor elk budget een oplossing. “In onze winkel willen we zoveel mogelijk laten zien. We willen de klant namelijk helpen bij het ontdekken van haar beste match. Want je weet pas of een bad groot genoeg is als je dit zelf hebt getest in één van onze, uiteraard wel lege, baden.”

Van harte welkom

De Badzaak heeft ook een enorm assortiment aan woonvloeren. Laat je alvast online inspireren door de badkameropstellingen en tegels van De Badzaak. “Uiteraard laten wij graag alles aan je zien zodat je zelf kunt bekijken en voelen of dat ene meubel daadwerkelijk bij je past. De koffie staat in ieder geval klaar.”

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.