Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Caubo tegels & sanitair

We duiken even de geschiedenis in om Caubo Tegels & Sanitair voor te stellen. Al meer dan 30 jaar is zij het adres voor tegels. Inmiddels is zij ook dé specialist voor jouw badkamerrenovatie. De winkel in Schimmert is volledig ingericht met bad-, douche- en toiletopstellingen volgens de sanitair- en tegeltrends van dat moment. “Wensen en trends veranderen door de jaren heen. Wij verbouwen dan ook regelmatig de winkel om altijd up-to-date te zijn. Zo willen wij onze klanten voorzien van de mooiste ideeën en slimme indeeltips.”

Advies op maat

“Omdat er ontzettend veel mogelijk is op het gebied van sanitair en tegels, vind je in onze winkel allerlei inspiratie. Van ontwerpideeën tot diverse stijlen. Onze adviseurs staan klaar voor persoonlijk advies.” Naast een passend ontwerp verzorgt Caubo ook de installatiewerkzaamheden. De oude badkamer slopen, nieuw span- of stucplafond, loodgieterswerk, vloerverwarming aanleggen, elektrawerkzaamheden, vakkundig timmerwerk en tegelwerk; Caubo regelt het. Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Je kunt ook zelf de badkamer installeren. Uiteraard krijg je ook dan passend advies bij de aankoop zodat je vervolgens zelf aan de slag kunt.

Alle zekerheden boven tafel

Het aanschaffen van een badkamer is geen dagelijkse kost. Wel zo fijn om te kiezen voor zekerheid. Daarom is Caubo aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Zowel tijdens als na de aankoop ben je verzekerd van vijf zekerheden. Lees alles over jouw vijf zekerheden!

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak afspraak