Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Bruggink keukens, badkamers en bouw

Om bij alle diensten het optimale resultaat te bieden, houdt Bruggink alles in één hand.

Een betrouwbare partner met kwaliteit voor je badkamer; zo staat Bruggink bekend in de omgeving. Je kunt er vanuit gaan dat jouw nieuwe badkamer tot in detail perfect wordt opgeleverd. “Dit komt doordat we eigen, vaste medewerkers in dienst hebben. Zoals installateurs, metselaars, tegelzetters en timmerlieden.”

Van ontwerp tot oplevering

Zoveel smaken, zoveel badkamers. Bij Bruggink in Heelweg weten ze dat maar al te goed. Je vindt in de winkel dan ook badkamers in diverse indelingen en stijlen. “Wij nemen je graag mee in de eindeloze mogelijkheden voor de nieuwe badkamer. Hierbij werken we met een inzichtelijk stappenplan. Zo weet je als klant van ontwerp tot oplevering waar je rekening mee kunt houden.”

Meer dan badkamers

Zoals je aan de naam al kunt zien, kun je bij Bruggink keukens, badkamers en bouw in Heelweg voor een breed scala aan producten en diensten terecht. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Bruggink verricht hierbij alle voorkomende werkzaamheden, van complexe renovaties tot eenvoudige reparaties.

Kennismaken

Een filmpje zegt meer dan 1000 woorden. Dus bekijk het filmpje over Bruggink en ontdek wat zij jou kunnen bieden.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.