Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Brommer BV

In 50 jaar tijd zijn ze uitgegroeid van een eenmanszaak tot een allround loodgieters- en installatiebedrijf met 35 vakmensen in dienst. Ze zijn dé badkamerspecialist van Amstelveen en omgeving. Van ontwerp tot aanschaf, maar ook de plaatsing daarvan.

Van alle markten thuis

De specialisten van Brommer BV zijn letterlijk van alle markten thuis. Van sanitair en riolering, tot CV-ketels en dakbedekking. Ook heeft Brommer BV een prachtige badkamershowroom van maar liefst 500 vierkante meter met de mooiste merken en nieuwste trends. Brommer BV richt zich op onder andere particulieren, woningbouwverenigingen, VVE-beheerders, makelaars, scholen en verzoringstehuizen in Amstelveen.

Afgestemd op jouw wensen

Brommer staat – vanzelfsprekend – voor kwaliteit. Ze werken netjes, secuur en met de allerbeste materialen. De vakmensen van Brommer BV creëren oplossingen die perfect aansluiten op jouw ruimte en wensen. Alle medewerkers gaan met veel plezier naar hun werk en zijn trots op de resultaten die ze leveren. Dat maakt dat de monteurs al jarenlang bij Brommer BV werken.

Maak kennis met Brommer BV

Laat je inspireren in de 500 m2 badkamershowroom. De sanitairadviseurs van Brommer BV staan graag voor je klaar om een 3D ontwerp op maat te maken. Of heb je hulp nodig bij een verstopping of lekkage? Dan kunnen de loodgieters jou helpen. CV installatie en onderhoud of aanleg en onderhoud van daken? Ook geen probleem. Kom snel langs voor een kop koffie!

Maak afspraak

Gerelateerde artikelen