Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Bos Badkamers

Bos Badkamers combineert vakmanschap met inspiratie

Onze sanitair-adviseurs helpen je graag bij het realiseren van je nieuwe badkamer of toiletruimte. Een afspraak in onze winkels is in verband met de sluiting t/m 9 februari 2021 helaas niet mogelijk, maar je kunt nog steeds bij ons terecht voor vragen of een adviesgesprek via telefoon of online. Wij zijn telefonisch bereikbaar. Sommige winkels bieden de mogelijkheid je bestellingen op afspraak af te halen of te laten bezorgen. Informeer bij jouw winkel naar de mogelijkheden.

Bos Badkamers is een familiebedrijf in hart en nieren. Net na de tweede wereldoorlog is Gerrit Bos begonnen met het aanleggen van water en elektriciteit in Putten en omgeving. Al snel groeide het toenmalige Installatiebedrijf Bos uit tot een begrip in Putten.

Bos Badkamers staat voor kwaliteit, service en duurzaamheid en dat zie je terug in het team. “Wij werken met passie samen met de klant: Hun wensen staan centraal. Wij geloven dat je samen tot het beste eindresultaat komt.”

Maatwerk en Installatie

Bos Badkamers werkt met eigen monteurs van Bos Installatietechniek en is daarmee van alle markten thuis. Met ruim 20 monteurs in dienst kunnen zij je altijd volledig ontzorgen. Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en dat is wel zo praktisch. “Kwaliteit is nummer één. Een badkamer of een cv-ketel schaf je niet ieder jaar aan. Daarom moet het installatiewerk perfect zijn. Wij, als erkend installateur staan garant voor kwaliteit”.

Vrijblijvend adviesgesprek

Het startpunt voor een nieuwe badkamer is de beschikbare ruimte. Samen met de klant kijken we wat er mogelijk is. "Iedere ruimte is anders en daarom krijgt elke klant een uniek ontwerp op maat. Vrijblijvend maken we een 3D-ontwerp. Hierdoor krijg je een volledig beeld van het eindresultaat en kunnen we elk detail goed doornemen." Iedereen die op zoek is naar een goed ontwerp voor een eigentijdse badkamer is welkom voor een oriënterend gesprek. Voor een advies op maat raden zij aan om even een afspraak te maken. Hun adviseur neemt graag de tijd om te luisteren naar de wensen van de klant.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.