Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

BaS Badkamer Sanitairspecialist

Laat je in deze prachtige showroom inspireren door de verschillende badkamers. Ba-s badkamer- en sanitairspecialist begeleidt het gehele (ver)bouwtraject van je badkamer of toiletruimte.Van advies en ontwerp tot en met de aankoop, de plaatsing en de oplevering. Ook voor kleinere aanpassingen kun je hier terecht. Ba-s badkamer- en sanitairspecialist stelt je wensen, ideeën en budget centraal. Samen realiseren we een sfeervolle, praktische badkamer die bij je past.

Één aanspreekpunt

Doordat de dienstverlening het gehele (ver)bouwtraject omvat, kunnen we snel en efficiënt werken en waken over de kwaliteit van alle producten en diensten die we leveren. Daarnaast heb je steeds maar één aanspreekpunt, dit is wel zo makkelijk. Hierdoor zijn we ook in staat om eventuele problemen op tijd te signaleren en op te lossen.

Garantie

Bij de aanschaf van een nieuwe badkamer is het erg belangrijk om zekerheid te hebben. Ba-s badkamer- en sanitairspecialist is aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Hierdoor ben je onder meer zeker van een volledige afbouw, geen onverwachte extra's en 5 jaar garantie op de producten.