Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Bakker Tegels en Badkamers

Bij Bakker tegels en badkamers in Vlaardingen vind je meer dan 40 inspirerende badkameropstellingen. Wil je je laten inspireren in de showroom en daarnaast persoonlijk én vakkundig geadviseerd worden? Dan ben je bij Bakker aan het juiste adres! Bakker tegels en badkamer is in 50 jaar uitgegroeid tot de regionale expert op het gebied van tegels en badkamers.

Advies, ontwerp én realisatie

Bakker tegels en badkamers is een familiebedrijf. In al die jaren hebben ze altijd dezelfde visie gehad waarbij de klant centraal staat en ze gebruik maken van een persoonlijke benadering. ‘Tijdens een adviesgesprek kunnen we jouw ideeën en wensen bespreken en zullen we ons bijzonder grote assortiment laten zien in onze 1000m2 grote showroom.’ De adviseur belicht alle facetten van de badkamer waardoor jullie tot het beste ontwerp voor jouw badkamer komen. Ook de installatie van de badkamer kan volledig door Bakker tegels en badkamers gerealiseerd worden.

Volledige installatie

Bij Bakker zijn ze zich ervan bewust dat je niet elke dag je badkamer verbouwt, daarom nemen ze ook het installatieproces graag op zich.  De installateurs voldoen aan strenge eisen op het gebied van afwerkingsniveau maar ook in communicatie en het nakomen van afspraken. Met vakkundige installateurs zorgen ze ervoor dat het aantal mensen wat betrokken is bij de verbouwing van je badkamer beperkt blijft. Hierdoor heb je één aanspreekpunt waar je altijd terecht kunt.