Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Badkamer XXL

Bij BadkamerXXL koop je jouw nieuwe badkamer met een goed gevoel want je weet dat je alle badkameropties voorbij hebt zien komen.

Nieuwe showroom Badkamer XXL

Op dit moment werken wij hard aan de bouw van onze nieuwe showroom in Buitenpost. Dit wordt een echte belevingsshowroom waar u de producten kunt voelen en uitproberen. Aan de hand van moodboards kunt u tegels, badkamermeubels en verschillende kranen combineren. Onze winkel in Groningen is nu al gesloten. U kunt echter al wel een afspraak maken op ons kantoor in Buitenpost. We kijken er naar uit om u vanaf het 4e kwartaal 2022 te ontvangen in de showroom van 800 m2.

Bestellen via de webshop, bekijken in de showroom

BadkamerXXL is onderdeel van badkamerxxl.nl. Deze online shop biedt een compleet aanbod voor jouw badkamer. Of je nu wilt verbouwen of een compleet nieuwe badkamer wilt; de online shop is er voor je. Zie je iets online en wil je deze in het echt ervaren? Geen probleem! Bij het team geef je aan welk product je graag wilt bekijken en ze maken dit voor jou mogelijk. Je kunt er ook voor kiezen om de online geplaatste bestelling zelf bij BadkamerXXL in de winkel op te halen. Ook dan staat het team voor je klaar om de laatste tips te geven.

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak afspraak

Gerelateerde artikelen