Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Badkamer XXL

Ga je langs bij BadkamerXXL, dan weet je het zeker: hier vind je jouw droombadkamer. Of je nu een grote of kleine badkamer hebt; er is voor ieder wat wils. Dankzij het uiteenlopende assortiment dat bestaat uit wel meer dan 70 toonaangevende merken.

Persoonlijk badkameradvies was nog nooit zo persoonlijk. Vanaf 3 maart zijn wij op afspraak geopend. We dompelen je graag onder in de nieuwste badkamertrends, het mooiste sanitair en de leukste tegels. Samen maken we een ontwerp voor jouw nieuwe badkamer onder het genot van een heerlijk bakje koffie! Wij nemen alle richtlijnen in acht om een veilig bezoek te kunnen garanderen.Kom je langs in onze showroom?

Bij BadkamerXXL koop je jouw nieuwe badkamer met een goed gevoel want je weet dat je alle badkameropties voorbij hebt zien komen.

Beleef de kwaliteit

In de stad Groningen in het mooie WoonFurm Vesta vind je BadkamerXXL. Iedere keer weer wordt je er hartelijk ontvangen voor een persoonlijk advies op maat. 'Om de klant zo goed mogelijk te helpen hebben we de winkel overzichtelijk en efficiënt ingericht. Hierbij hebben we nooit het inspiratie gedeelte uit het oog verloren. Want alles draait om het inspireren en helpen van onze klanten.' Laat je in de winkel van BadkamerXXL verrassen en beleef de verschillende baden, douchesets, toiletten, fonteinen en tegels.

Bestellen via de webshop, bekijken in de showroom

BadkamerXXL is onderdeel van badkamerxxl.nl. Deze online shop biedt een compleet aanbod voor jouw badkamer. Of je nu wilt verbouwen of een compleet nieuwe badkamer wilt; de online shop is er voor je. Zie je iets online en wil je deze in het echt ervaren? Geen probleem! Bij het team geef je aan welk product je graag wilt bekijken en maken dit voor jou mogelijk. Je kunt ook voor kiezen om de online geplaatste bestelling zelf bij BadkamerXXL in de winkel op te halen. Ook dan staat het team voor je klaar om de laatste tips te geven.

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Jouw gegevens

Afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.