Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Bad in Beeld Bodegraven

Al ruim 30 jaar hét adres in Bodegraven voor badkamers, meubels, sanitair, toiletruimtes en accessoires.

Onze sanitair-adviseurs helpen je graag bij het realiseren van je nieuwe badkamer of toiletruimte. Een afspraak in onze winkels is in verband met de sluiting t/m 9 februari 2021 helaas niet mogelijk, maar je kunt nog steeds bij ons terecht voor vragen of een adviesgesprek via telefoon of online. Wij zijn telefonisch bereikbaar. Sommige winkels bieden de mogelijkheid je bestellingen op afspraak af te halen of te laten bezorgen. Informeer bij jouw winkel naar de mogelijkheden.

Van welke badkamer je ook droomt: Bad in Beeld Bodegraven heeft ‘m. De winkel beschikt over maar liefst 500 m² badkamerinspiratie. Je struint er op je gemak van badkamer naar badkamer. Bad in Beeld Bodegraven is gevestigd in het winkelcentrum Rijnhoek Plaza. Hier vind je alles voor in en om het huis.

“Onze deskundige badkameradviseurs staan klaar om jou te helpen de ideale badkamer samen te stellen. Elke badkamer ontwerpen we op maat aan de hand van de beschikbare ruimte en wensen. Heb je twee linkerhanden? Wij kennen de juiste monteurs, die de badkamer graag voor je installeren.”

Een wereld aan productcollecties

De badkamer of toilet deels renoveren? Geen probleem. Bij Bad in Beeld Bodegraven heb je keuze uit een breed assortiment aan bijvoorbeeld douchewanden, kranen, spiegels of designradiatoren. Hiermee pas je de ruimte volledig naar eigen smaak aan. “Met name de keuze in badkamermeubels is enorm. Je brengt veel tijd door aan het badkamermeubel waardoor het belangrijk is dat deze goed aansluit op jouw wensen. Uiteraard is ons team er om je te helpen in de oneindige mogelijkheden.”

Vijf zekerheden

Er komt veel kijken bij de aankoop van een badkamer. Wel zo fijn om te gaan voor zekerheid. Daarom is Bad in Beeld Bodegraven aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Hierdoor ben je verzekerd van waterdichte garanties waar je niks extra’s voor hoeft te betalen. Je bent tijdens en na de aankoop verzekerd van maar liefst vijf zekerheden. Lees meer over de waterdichte garanties.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.