Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Bad in Beeld Bodegraven

Van welke badkamer je ook droomt: Bad in Beeld Bodegraven heeft ‘m. De winkel beschikt over maar liefst 500 m² badkamerinspiratie. Je struint er op je gemak van badkamer naar badkamer. Bad in Beeld Bodegraven is gevestigd in het winkelcentrum Rijnhoek Plaza. Hier vind je alles voor in en om het huis.

“Onze deskundige badkameradviseurs staan klaar om jou te helpen de ideale badkamer samen te stellen. Elke badkamer ontwerpen we op maat aan de hand van de beschikbare ruimte en wensen. Heb je twee linkerhanden? Wij kennen de juiste monteurs, die de badkamer graag voor je installeren.”

Een wereld aan productcollecties

De badkamer of toilet deels renoveren? Geen probleem. Bij Bad in Beeld Bodegraven heb je keuze uit een breed assortiment aan bijvoorbeeld douchewanden, kranen, spiegels of designradiatoren. Hiermee pas je de ruimte volledig naar eigen smaak aan. “Met name de keuze in badkamermeubels is enorm. Je brengt veel tijd door aan het badkamermeubel waardoor het belangrijk is dat deze goed aansluit op jouw wensen. Uiteraard is ons team er om je te helpen in de oneindige mogelijkheden.”

Vijf zekerheden

Er komt veel kijken bij de aankoop van een badkamer. Wel zo fijn om te gaan voor zekerheid. Daarom is Bad in Beeld Bodegraven aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Hierdoor ben je verzekerd van waterdichte garanties waar je niks extra’s voor hoeft te betalen. Je bent tijdens en na de aankoop verzekerd van maar liefst vijf zekerheden. Lees meer over de waterdichte garanties.

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak afspraak