Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Bad- en keukenstudio Dammers

Onverwachte combinaties, persoonlijke benadering, een unieke mix aan producten, slimme oplossingen die niet in het oog springen; dit is wat je te wachten staat als je je laat adviseren door het team van Bad- en keukenstudio Dammers. “We houden van ontwerpen. Het allerleukste daarbij is het voor- en na effect. Wat een grote metamorfoses zitten er soms tussen. Dat is prachtig om elke keer weer van dichtbij te mogen meemaken.”`

Badkamer verbouwen? Doen we samen!

Al ruim 30 jaar heeft Bad- en keukenstudio Dammers als familiebedrijf ervaring in de montage van badkamers en keukens. “Wij horen van onze klanten dat ons installatieteam bij hen thuis netjes te werk gaat en het overlast tot een minimum beperken. Daar we zijn ontzettend blij mee. Wij zijn namelijk te gast bij mensen thuis en willen het voor hen zo aangenaam mogelijk maken. De aankoop van een badkamer draait volgens ons om plezier. Daarna kan de klant met een goed gevoel genieten van de badkamer.” Ga je liever zelf aan de slag met de montage? Ook dan kun je terecht bij Bad- en keukenstudio Dammers in Hendrik Ido Ambacht.

Zeker van je aankoop

Het aanschaffen van een badkamer is geen dagelijkse kost. Wel zo fijn om te kiezen voor zekerheid. Daarom is Dammers aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Zowel tijdens als na de aankoop ben je verzekerd van vijf zekerheden. Lees alles over jouw vijf zekerheden.

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak afspraak