Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Alligna

Stijlvol op maat en ontwerpen met passie. Dat is waar Alligna Keuken en Bad Design voor staat.

Persoonlijk badkameradvies was nog nooit zo persoonlijk. Vanaf 3 maart zijn wij op afspraak geopend. We dompelen je graag onder in de nieuwste badkamertrends, het mooiste sanitair en de leukste tegels. Samen maken we een ontwerp voor jouw nieuwe badkamer onder het genot van een heerlijk bakje koffie! Wij nemen alle richtlijnen in acht om een veilig bezoek te kunnen garanderen.Kom je langs in onze showroom?

In de ruime showroom vindt je diverse inspirerende badkamer en keuken opstellingen waarin je de trends kunt bekijken. Wij staan klaar om u te helpen met het maken van keuzes en het juiste ontwerp.

Maatwerk en installatie

De specialisten van Alligna zijn van alle markten thuis. Van keukens en badkamers tot installatie. Van maatwerk en inspiratie tot volledig ontzorgen. Dat is waar de specialisten van Alligna blij van worden. De klant staat altijd op nummer 1.

Oriënterend gesprek of afspraak

Iedereen is welkom en voor een oriënterend gesprek kan iedereen altijd zomaar binnenlopen. Mensen die op zoek zijn naar een goed en op maat advies, raden wij altijd aan om een afspraak in te plannen. Wij nemen dan ruim de tijd om te luisteren en maken daar graag een adviseur voor vrij. Alleen op deze manier kunnen wij goed meedenken over de ideale oplossing van een vraagstuk. Als ze weten dat u komt, staat er gegarandeerd iemand voor u klaar.

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Jouw gegevens

Afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.