Kies jouw winkel

ABC Badkamers

De unieke mix van producten maakt ABC Badkamers dé ultieme badkamerwinkel.

Laat je verrassen door de unieke stijl en doe eindeloos inspiratie op bij ABC Badkamers voor je nieuwe badkamer of toiletruimte. De diversiteit van de opstellingen laat zien wat een creatief ontwerp met een badkamer doet. ABC Badkamers bespreekt al jouw wensen en komt daardoor altijd met een passend ontwerp. “Onze specialisten staan voor je klaar om te adviseren over de mogelijkheden. Met onze creativiteit en jouw ideeën maken we de ideale badkamer.”

“De badkamer is een verlengstuk van je huis. In onze stijlvolle winkel wordt de sfeer bepaald door authentieke woonaccessoires. Die je ook nog eens bij ons kunt kopen. Ook kun je bij ons terecht voor uniek behang voor een bijzondere finishing touch van je huis.”

Eindeloos tegelinspiratie

ABC Badkamers helpt je in de 1001 mogelijkheden op het gebied van tegels. Op de 1e verdieping vind je namelijk een divers en inspiratief tegelassortiment. Uniek is de levendige en creatieve weergave van tegels. “Door de tegels duidelijk en origineel te presenteren zie je in één oogopslag wat tegels doen met een ruimte. Ook ontdek je hierdoor eenvoudig jouw stijl.” Bij ABC Badkamers kun je naast badkamertegels ook terecht voor tegels in je woonkamer of keuken.

Complete montage

Je droombadkamer uitgekozen? Dan kan het installeren beginnen. ABC Badkamers neemt alle zorgen uit handen en begeleidt de verbouwing van a tot z. “Ons vakkundige montageteam creëert dagelijks de meest luxe badkamer.”

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak vrijblijvend een afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.