Werkstress uit, chillmodus aan

Druk, druk, druk? In deze badkamer wil jij je weekend doorbrengen! Na een stressvolle werkweek kom je helemaal tot rust door de natuurlijke materialen en zachte tonen.

De muurtegels met een subtiele lichtgroene kleur, de mat witte designradiator, het wastafelmeubel in zand eiken… Met deze en enkele andere ingrediënten creëer je een tijdloze, elegante en luxe badkamer. En guess what? Dat kan zelfs op 6 m².

Puur natuur badkamer

Elegant, tijdloos, natuurlijk en luxe; zo kun je deze badkamer het beste omschrijven. Kleur komt subtiel terug in planten, textiel en de lichtgroene wandtegels. Prachtig in combinatie met hout en donkere accenten. Qua materiaalgebruik valt roestvrijstaal op: in de handdoekbeugel aan de designradiator, de strakke afvoergoot in de inloopdouche en de styling boxes aan de muur.

Een goed lichtplan is heel belangrijk is in een badkamer. Hier zorgt een bijzondere lamp in roestvrijstaal voor mooi sfeerlicht, naast gerichte led-verlichting in de spiegel.

Alle ogen op de waskom

De trendy waskom in mat zwart is een blikvanger op het wastafelmeubel en geeft de badkamer een luxe uitstraling. Het badkamermeubel in de kleur zand eiken heeft brede, greeploze lades, waar je meer dan genoeg spullen in op kunt bergen. Handdoeken, zeep, wattenschijfjes… Een hangend wastafelmeubel is een uitstekende keuze in een kleinere badkamer, omdat je de ruimte op deze manier luchtig houdt. Bovendien kun je de vloer onder het meubel zo goed schoonmaken. De spiegel heeft dezelfde breedte voor een mooi geheel.

wastafelmeubel zwart
wastafelmeubel zwart
groen tinten in badkamer
zwarte wasbak
groen tinten in badkamer

Tegeltje, tegeltje aan de wand

De donkere tint van de waskom komt terug in de vloer- en wandtegels, die de inloopdouche duidelijk afbakenen. Er is gekozen voor de kleur antraciet met een vleugje bruin, waardoor de tegels een warme en zachte uitstraling hebben. Extra bijzonder: de vloertegel loopt door in de wand, maar hier is gekozen voor een grotere tegel in dezelfde kleur. Zo ontstaat een mooie eenheid en het is praktisch: door te kiezen voor grotere tegels op de muur, hoef je minder voegen schoon te maken.

Musthave: inloopdouche

Een inloopdouche staat op de wishlist van veel mensen en zorgt voor een luxe hotelkamergevoel. Zo geef je je badkamer een eigentijdse uitstraling. Qua afmetingen kun je alle kanten op. Hier is gekozen voor een inloopdouche met een vast haaks deel van 50 cm, zodat warmte en water in de douche blijven. Ook handig: je hoeft niet over een drempel of in een bak te stappen en daarmee is een inloopdouche ook een veilige keuze. Goed excuus om er eentje aan te schaffen toch? De stortdouche is de kers op taart van deze inloopdouche.

badkamer details
toilet

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen
lade badkamre
badkamer zwart tinten
groene tegels

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen