Waan je in dubai

Denk je aan Dubai, dan denk je aan bling bling. Op deze populaire bestemming in het Midden-Oosten zie je interieurs met marmer en goud. Dit komt ook goed tot z’n recht in de badkamer. Zo waan je je elke dag in een sprookje uit duizend-en-een-nacht!

Ga voor goud

Dubai is een moderne stad vol wolkenkrabbers middenin de woestijn. Hier draait het om luxe en overdaad. De shopping malls, de hoogte van de gebouwen, de auto’s… alles is hier over the top. Dat geldt ook voor interieurs. Wil je in je badkamer zo’n luxe sfeer neerzetten? Dan mag goud in ieder geval niet ontbreken. Deze tint kun je het beste gedoseerd toepassen in je accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een gouden fles- en sponshouder van Geesa. Zo geef je shampoo en douchegel een stijlvolle en praktische plek.

Ga voor goud
Gouden kranen in badkamer

Het is mooi om goud terug te laten komen in meerdere accessoires, zoals een toiletborstelhouder, handdoekring en haakjes. Houd de rest van je badkamer rustig, zodat de gouden accessoires eruit springen en het niet to much is.

Heb je de gouden smaak te pakken? Gouden kranen zijn op dit moment erg populair. Niet alleen in Dubai, maar ook in ons kikkerlandje.

De meeste sanitairmerken hebben inmiddels ook gouden badkamerkranen aan hun collecties toegevoegd. Vaak kun je kiezen uit hoogglans en geborstelde uitvoeringen.

Een gouden kraan in hoogglans zorgt voor een luxe uitstraling, terwijl een geborstelde uitvoering vintage charme aan je badkamer toevoegt.

Gouden kraan in badkamer
Gouden kraan boven wastafel

Droom weg bij marmer

In Dubai is een temperatuur van 40 graden niet ongewoon. Binnen hebben de inwoners van deze stad daarom behoefte aan koele materialen. Denk aan luchtige linnen stoffen, glaswerk en… marmer! Marmer heeft een op en top luxe uitstraling. De collectie Marmochic van Villeroy & Boch bestaat uit prachtige marmeren tegels, de een nog mooier dan de ander. Je kunt kiezen uit matte, glanzende of gepolijste (hoogglans) tegels. Alle tegels hebben een subtiele grijze aders. Qua kleuren gaat het van maagdelijk wit tot subtiele bruin- en grijstinten. Zo mooi!

Mooie badkamer met gouden elementen
Marmeren tegels
Marmeren tegels in Dubai stijl badkamer

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen