Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Upgrade jouw badkamer

Geniet je ook altijd van de luxe die een hotelbadkamer brengt? Vergeet dan niet dat die luxe binnen handbereik is. Door de toevoeging van een paar kleine dingen, zal je badkamer al een stuk luxer aanvoelen. We geven je hier een aantal tips, zodat je jouw badkamer kunt upgraden.

Heb je zelf wel eens nagedacht wat een luxe badkamer nou precies dat rijke gevoel geeft? Zijn het de fraaie goudkleurige kranen? Dat vrijstaande bad? Of misschien toch die overweldigende regendouche? Het aspect dat écht luxe in de badkamer brengt is ruimte. Maar wanneer je denkt dat je daar een grote badkamer voor moet hebben, dan heb je dat verkeerd. Wanneer je slim gebruik maakt van de beschikbare ruimte in de badkamer, dan kan jouw kleinere badkamer ook groots ogen. Maak daarbij gebruik van inbouwelementen, zodat je ruimte kunt besparen. En had je al eens gedacht aan minder diepe badkamermeubels?

Gouden kranen

Er is maar weinig wat een luxere uitstraling heeft dan goud. Verschillende kranenmerken hebben goudkleurige kranen in het assortiment. Kijk maar eens naar het kranenassortiment van Axor One. Verkrijgbaar in maar liefst achttien kleuren, waaronder ook gepolijst en geborsteld goud. En de Axor One kranen zijn niet alleen mooi om te zien, de kranen zijn ook nog eens voorzien van de modernste technologieën: bespaar op warm water dankzij CoolStart, verbruik minder water door het toevoegen van lucht aan de waterstraal en eenvoudige start/stop-functie dankzij de Select-drukknop.

Tip: Vervang jouw huidige saaie chroomkleurige kranen door stijlvolle ogende goudkleurige kranen voor dat vleugje extra luxe.

Tip 2: Het vervangen van de huidige kranen is een klusje dat je probleemloos zelf zou kunnen doen.

MOON radiator van Instamat.

De impact van bruine kleuren in de badkamer:

Bruin is een veelzijdige kleur die vaak geassocieerd wordt met de herfst. Van licht beige tot donkerbruin, deze tinten voegen warmte toe aan een ruimte en kunnen een rustgevende sfeer creëren. Een bruine badkamer kan echter te donker of somber zijn als hij niet op de juiste manier wordt aangepakt. Het juiste evenwicht vinden tussen lichte en donkere tinten is cruciaal.

Grohe bronzen kranen

Verschillende merken gebruiken met herfst-thema:

  1. Sealskin's elegante douchewanden combineren perfect met subtiele herfstaccenten. Ze brengen warmte in elk badkamerontwerp en voegen een vleugje elegantie toe.

  2. Voor een vleugje herfstluxe is er niets beter dan Grohe's gouden en bronzen kranen. Ze voegen een rijke diepte toe aan je badkamer en brengen de warmte van de herfst in je huis.

  3. Primabad biedt een scala aan badkamermeubels in warme herfstkleuren en verschillende houtsoorten. Deze meubels voegen een natuurlijk element toe dat zorgt voor een harmonieuze overgang naar de herfst.

  4. Thebalux is de perfecte keuze voor degenen die een stijlvolle industriële herfstlook willen. Hun badkamermeubels combineren hout met zwart, wat zorgt voor een sterk contrast dat zowel uitnodigend als verfijnd is.

  5. Maak de perfecte herfstbadkamer compleet met de nieuwe MOON radiator van Instamat. Ontworpen door de bekende designer Peter Rankin, is het een prachtig designobject dat het licht in de ruimte op een unieke manier reflecteert.

  6. Transformeer je badkamer met de herfstlook meubels van Duravit. Ontworpen met vakmanschap en stijl, voegen deze meubelstukken een warme, tijdloze sfeer toe aan je ruimte, waardoor je badkamer een oase van comfort wordt tijdens de koelere seizoenen.

Conclusie

Met een beetje creativiteit en hulp van deze toonaangevende merken, kun je een warme, gezellige en uitnodigende badkamer creëren die perfect is voor de herfst.

Primabad badkamermeubels

Snel naar jouw Bad in Beeld-vestiging

Heb je inspiratie gekregen om wat luxe in jouw badkamer te brengen? Natuurlijk kun je met jouw vraagstuk altijd bij een vakkundige installateur terecht. Zij nemen alle tijd om een passende oplossing voor jouw probleem te vinden. Op de interactieve kaart hieronder kun je de Bad in Beeld-vestiging in jouw buurt vinden!