Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Tegelhuys Twenthe

Badkamerplannen? Dan ben je bij Tegelhuys Twenthe aan het juiste adres. Jij hebt een idee over hoe jouw nieuwe badkamer eruit moet gaan zien. Zij helpen je graag bij het ontwerp en de realisatie. Blij met het ontwerp? Tegelhuys Twenthe kan je helpen met het zorgeloos en vakkundig installeren van je nieuwe badkamer.

Tegelhuys Twenthe

Niet alleen tegels maar ook de ruime keuze aan sanitair maken Tegelhuys Twenthe een specialist op het gebied  van advies en levering van je nieuwe badkamer.
Ook voor je woonkamer, toilet, keuken en/of terras kun je bij Tegelhuys Twenthe terecht. Ze staan altijd voor je klaar met leuke tips, een passend advies en kwalitatief mooie producten. Alles met een snelle levertijd en een betaalbare prijs.

Tegelhuys Twenthe is dé specialist op het gebied van advies én levering van sanitair in combinatie met  vloertegels, wandtegels, mozäiektegels, keramisch parket, keramische (buiten) tegels en vloerverwarming.

Kom eens langs in de showroom of maak een afspraak om vrijblijvend je ideeën te delen of advies te vragen. Ze staan voor je klaar!

Maak afspraak