De slimme badkamer

Op afstand bedienbare verlichting, raamdecoratie die op vaste tijden omhoog gaat. Smart homes zijn bezig aan een opmars. Je badkamer kun je ook slimmer maken, met technische snufjes waar je een paar jaar geleden alleen maar van kon dromen!

Spiegel met luidsprekers

Hoe lekker zou het niet zijn als je tijdens het douchen of badderen kunt genieten van je lievelingsmuziek? Dat is echt geen mission impossible! Wij hebben namelijk spiegels in onze collectie met een onzichtbaar en krachtig geluidssysteem. Je kunt de luidsprekers bedienen met een tablet, smartphone of een ander apparaat met Bluetooth. Met muziek kun je een romantische sfeer creëren of juist zorgen voor een energieke start van je dag.

Deze slimme spiegels beschikken ook over een automatische anti-condens functie. Zo kun je na een warme douche meteen weer in de spiegel kijken en voorkom je waterresten, die het oppervlak mogelijk kunnen aantasten.

slimme badkamer spiegel met luidsprekers

Verlichting in en om je toilet

’s Nachts half slaapdronken naar het lichtknopje van je toilet zoeken is verleden tijd. Oplichtende lichtschakelaars wijzen je de weg naar het toilet door een donker huis. De schakelaars zijn strak en stijlvol vormgegeven en zorgen voor een subtiel licht als het donker wordt. Je kunt ook kiezen voor een douchewc of bedieningspaneel, waarbij een helder oriëntatielicht automatisch aanspringt als je bij het toilet in de buurt komt. Het straalt een zekere luxe uit, maar het is ook buitengewoon praktisch.

Het kan zelfs nog innovatiever: heb je wel eens gehoord van een elektronische bedieningsplaat die het toilet doorspoelt zonder aanraking? De bedieningsplaten in wit of zwart zijn modern vormgegeven en gemaakt van glas. Een naderingssensor merkt of iemand het toilet binnenkomt en activeert de verlichting van de toetsen, die ’s nachts daardoor een handig oriëntatielicht vormen. Met een afstandsbediening kun je het herkenningsbereik, de activeringstijd en de lichtsterkte van de display instellen. Super-de-luxe!

Hebbeding: handdoekwarmer

Over technische snufjes gesproken: deze elektrische handdoekwarmer valt daar zeker onder. Zo kun je je na het douchen of baden in een warme handdoek of badjas wikkelen. Extra comfortabel in de winter! De handdoekwarmer is aangesloten op het elektriciteitsnet en dus niet op de cv-ketel.

Het verbruik is ongeveer net zoveel als een normale gloeilamp, dus wat houdt je tegen om er twee of zelfs drie naast elkaar te hangen? De handdoekwarmer is gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvast staal en door het stijlvolle design een aanwinst in je badkamer. Als de handdoekwarmer in bedrijf is, brandt er licht aan de bovenkant.

Niet zomaar een kraan

Deze hypermoderne kraan is voorzien van een led-temperatuurdisplay waarop je kunt zien hoe warm of koud het water uit de kraan is. Zo zorg je voor meer controle en veiligheid in de badkamer. Wel zo prettig met kinderen en hun grijpgrage handjes! Zodra de straal stopt, verdwijnt de temperatuur weer. Door met je hand over het verlichte pictogram te swipen, kun je de kraan in een eco-stand zetten. De kraan levert dan een duurzame 4 liter per minuut en dat is nog steeds een hele aangename straal voor je handen.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Eén spiegelkast die alles in zich heeft

Een spiegelkast is anno 2019 niet zomaar een rechttoe-rechtaan kast, maar herbergt allerlei slimme functies. Achter de deuren zit vaak een stopcontact, zodat je elektronische apparaten zoals een tandenborstel of scheerapparaat eenvoudig kunt opladen. Sommige spiegelkasten zijn uitgerust met een dubbele usb-aansluiting, zodat je telefoon of tablet nooit meer een lege batterij heeft. Het stopcontact en de usb-aansluitingen zitten achter één klep. Ideaal, dan houd je genoeg opbergruimte over. En heb je de magneetstrip al gezien? Zo ben je je nagelschaartje en pincet nooit meer kwijt.

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen