Woonstudio de Geus dé woonwinkel van Teakea

Het succesverhaal van Woonstudio de Geus is een bron van inspiratie voor ondernemerschap en vakmanschap. Ambacht en Maatwerk gecombineerd in een inspirerende Woonwinkel. Je ruikt het hout en ziet de meubelmakers de mooiste (bad)meubels maken. Hoe gaaf is dat!Ondernemer Patrick en zijn getalenteerde team meubelmakers , gespecialiseerd in maatwerkmeubelen (Teakea Meubelen), breiden hun assortiment uit met sanitair en tegels. Hun inspirerende showroom van 1600m2 is nu nog veelzijdiger! Pinterest maar dan in het echt. Dit moet je hebben gezien.Bij Woonstudio de Geus in Tolbert tref je een uitgebreide collectie aan meubels, sanitair en tegels.Of je nu op zoek bent naar een tijdloze en klassieke uitstraling of juist een eigentijds en trendy design prefereert, bij Woonstudio de Geus hebben ze voor ieder wat wils.

Woonstudio de Geus

Van A – Z ontzorgen

Tijdens een adviesgesprek nemen we de tijd om jouw ideeën en wensen te bespreken en laten we ons diverse assortiment zien in onze ruime showroom. Onze adviseurs belichten alle aspecten van de badkamer, waardoor we samen tot het beste ontwerp voor jouw badkamer kunnen komen.

We streven naar perfectie en tevredenheid bij elke klant. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren, adviseren en begeleiden bij het verwezenlijken van jouw ideale badkamer.

Woonstudio de Geus
Leuringslaan 40
Tolbert

Maandag
09:00 – 17:30 uur
Dinsdag
09:00 – 17:30 uur
Woensdag
09:00 – 17:30 uur
Donderdag
09:00 – 17:30 uur
Vrijdag
09:00 – 17:30 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Woonstudio de Geus sluit zich aan bij Bad in Beeld

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie