Wolter Brouwer Tegels & Badkamers

Wolter Brouwer Tegels & Badkamers heeft een ruime showroom van 1500 m² en onderscheidt zich door scherpe prijzen, een uitstekende service en een uitgebreide collectie badkamertegels, die direct bij de beste fabrieken in Spanje en Italië worden ingekocht. Het bedrijf uit Heerenveen biedt voor elke stijl en budget een ruim aanbod aan badkamers, tegels en sanitair. De deskundige verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen bij vragen en het maken van de juiste keuzes. De adviseurs maken met plezier een gratis en inspirerend 3D-ontwerp van jouw potentiele nieuwe badkamer.

Friese nuchterheid

Met 30 jaar aan ervaring weet eigenaar Wolter Brouwer als geen ander wat er speelt op het gebied van badkamers, tegels en sanitair. Hij heeft de badkamer zien veranderen van een praktische ruimte om snel je tanden te poetsen tot een thuisspa die meer weg heeft van een wellness. Brouwer: “Wij doen er alles aan om de badkamer van je dromen te verwezenlijken. Een persoonlijke benadering en de tijd nemen voor een klant vinden wij erg belangrijk. Door onze Friese nuchterheid weet een klant precies wat hij van ons kan verwachten. Wij zijn pas tevreden als de klant dat is.”

Groot aanbod in tegels

Naast sanitair van diverse A-merken verkoopt Wolter Brouwer Tegels & Badkamers ook tegels in diverse stijlen, kleuren en afmetingen. De collecties worden ingekocht bij de beste leveranciers in Spanje en Italië. De meeste tegels zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor je ze meteen kunt meenemen. Handig als je renovatieplannen hebt. Op de eerste etage wordt de grootste tegelvloeren presentatie van Friesland tentoongesteld.

Wolter Brouwer Tegels & Badkamers
Beurtschip 14
Heerenveen

Maandag
13:00 – 17:00 uur
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie