Versani

Als dé sanitairspecialist in de omgeving vond Versani het belangrijk om nog meer badkamerinspiratie te bieden. In 2017 verhuisden zij dan ook naar een nieuw pand. Jij kan nu optimaal badkamerideeën opdoen dankzij maar liefst 2500m 2 aan inspiratie. “De meeste Nederlandse badkamers zijn niet groot. Realistische inspiratie vinden wij dan ook ontzettend belangrijk. Onze ‘badkamerstraat’ in de nieuwe winkel biedt dat. Prachtige opstellingen die je daadwerkelijk helpen bij het samenstellen van jouw nieuwe badkamer.”

Sanitair Showroom Versani Alkmaar

Versani
Pettemerstraat 18
Alkmaar

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:00 uur
Woensdag
09:30 – 17:00 uur
Donderdag
09:30 – 17:00 uur
Vrijdag
09:30 – 17:00 uur
Zaterdag
09:30 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Buitenkant Versani Alkmaar

Voor ieder wat wils

De badkamer is niet langer een wasruimte. Het is een ruimte waar je tot rust komt en wil ontspannen. Deze eigenschappen zie je dan ook altijd terug in de badkamers van Versani. “Naast slimme ontwerptips laten we in onze winkel ook uiteenlopende stijlen zien. De een houdt nu eenmaal van modern en de ander van industrieel. Wij willen iedereen van dienst zijn en hun droombadkamer waarmaken!” Ook de opties wat betreft installatie zijn divers. Doe je het zelf of laat je het liever over aan een vakkundig team? Alles is mogelijk in overleg met het team.

Showroom Versani

Verrassend lage prijzen

Hoewel je het niet aan de winkel ziet, is Versani een echte prijsvechter. Zij biedt badkamers voor werkelijk elk budget. Hoe kunnen zij dit aanbieden? “In ons assortiment vind je de bekende A-merken. Met hen sluiten wij bepaalde deals waardoor wij slim inkopen. Daarnaast bieden we ook goedkopere alternatieven van (andere) merken aan. Bijvoorbeeld producten die uit de collectie gaan maar nog hartstikke goed en helemaal van nu zijn.”

Sanitair Showroom Versani

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Versani Alkmaar beeld V12

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie