Sanitair en Tegels Vaatstra

Badkameradvies en installatie: van idee tot realiteit

Bij Installatiebedrijf Vaatstra in Bedum, een vertrouwde naam in het installatievak, hebben moeder en zoon Saskia en Tjeert Vaatstra hun krachten gebundeld om jou een buitengewone sanitairervaring te bieden.  

Er is een nieuwe uitnodigende en inspirerende sanitairshowroom gecreëerd die zowel de begane grond als de eerste verdieping beslaat. Met een indrukwekkend oppervlak van ruim 300 m2 vind je hier alles wat je nodig hebt voor het inrichten van jouw nieuwe badkamer.

Sanitair en Tegels Vaatstra
Verbindingsweg 19
Bedum

Maandag
08:00 – 17:00 uur
Dinsdag
08:00 – 17:00 uur
Woensdag
08:00 – 17:00 uur
Donderdag
08:00 – 17:00 uur
Vrijdag
08:00 – 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Van inspiratie tot nieuwe badkamer

Vaatstra vertaalt al jouw wensen naar een badkamerontwerp. Alles wat je in de showroom kiest, wordt nauwkeurig verwerkt in een realistisch 3D-ontwerp. Het totaalontwerp van de materiaalkeuze, de gekozen kleuren in combinatie met het sanitair, komt tot leven in jouw nieuwe badkamer.

1S5A2685

Stap voor stap naar jouw nieuwe badkamer

Tijdens dit proces begeleiden we je bij elke stap, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze adviseur komt samen met onze uitvoerder bij je langs om alle details en de technische tekeningen door te nemen. Daarna gaan we over tot het plannen van de installatie.

Kom vrijblijvend langs voor advies op maat in onze inspirerende sanitairshowroom en ervaar de eindeloze mogelijkheden. Je bent van harte welkom.

1S5A2693

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie