TGS Artikel Beelden V1

TGS Huizen

Krachten bundelen, dat is waar de drie vrienden Jeroen, Ralph en Erwin in geloven. Drie gedreven ondernemers die met hun jarenlange ervaring en vakmanschap inmiddels een groot netwerk hebben opgebouwd. Met TGS Huizen kunnen zij in hun exclusieve showroom het totaalpakket leveren aan hun klant. TGS Huizen is dé specialist in tegels, gietvloeren en sanitair voor zowel de particulier als voor de grotere projecten.

Onze werkwijze

Betrouwbaarheid en vakmanschap staan centraal bij TGS Huizen. Naast een deskundig advies in de showroom, zorgen wij er ook voor dat het project van start tot oplevering in goede handen is. Onze eigen gouden handen. Wil je eens vrijblijvend kennismaken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Drie verdiepingen waar je de verschillende materialen, kleuren en mogelijkheden kunt ervaren.

TGS Huizen
Warandebergstraat 31
Huizen

Maandag
Gestolen
Dinsdag
10:00 – 17:00 uur
Woensdag
10:00 – 17:00 uur
Donderdag
10:00 – 17:00 uur
Vrijdag
10:00 – 17:00 uur
Zaterdag
10:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten
TGS Artikel Beelden V1 badkamer2

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie