Tegelhuys Twenthe Artikel Beelden V1 portret

Tegelhuys Twenthe

Badkamerplannen? Dan ben je bij Tegelhuys Twenthe aan het juiste adres. Jij hebt een idee over hoe jouw nieuwe badkamer eruit moet gaan zien. Zij helpen je graag bij het ontwerp en de realisatie. Blij met het ontwerp? Tegelhuys Twenthe kan je helpen met het zorgeloos en vakkundig installeren van je nieuwe badkamer.

Tegelhuys Twenthe Artikel Beelden V1 badkamer1

Tegelhuys Twenthe
Beckumerstraat 30-A
Enschede (Boekelo)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 17:30 uur
Zaterdag
10:00 – 15:30 uur
Zondag
Gesloten
Tegelhuys Twenthe pand

Tegelhuys Twenthe

Niet alleen tegels maar ook de ruime keuze aan sanitair maken Tegelhuys Twenthe een specialist op het gebied van advies en levering van je nieuwe badkamer.
Ook voor je woonkamer, toilet, keuken en/of terras kun je bij Tegelhuys Twenthe terecht. Ze staan altijd voor je klaar met leuke tips, een passend advies en kwalitatief mooie producten. Alles met een snelle levertijd en een betaalbare prijs.

Tegelhuys Twenthe is dé specialist op het gebied van advies én levering van sanitair in combinatie met vloertegels, wandtegels, mozäiektegels, keramisch parket, keramische (buiten) tegels en vloerverwarming.

Tegelhuys Twenthe Artikel Beelden V1 tegels

Kom eens langs in de showroom of maak een afspraak om vrijblijvend je ideeën te delen of advies te vragen. Ze staan voor je klaar!

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie