Tegelhuis Badkamers en Tegels badkamer 1

Tegelhuis Badkamers en Tegels

Je wilt graag een badkamer die helemaal naar je zin is. Het juiste ontwerp en mooie materialen. Al meer dan 40 jaar levert Tegelhuis de mooiste badkamers. In onze showroom maak je kennis met complete badkamers en de mooiste tegelcollecties. Ons team met ervaren adviseurs staat voor je klaar voor een mooi badkamerontwerp en hulp bij de keuze voor de juiste materialen.

Badkamer installatie

Wil je de installatie van jouw badkamer uit handen geven? Wij werken met eigen vakkundige badkamerinstallateurs die jouw badkamer van A tot Z installeren. Alles wordt voor je geregeld. Bij ons ben je verzekerd van topkwaliteit met oog voor detail.

Altijd de laatste trends

Tegelhuis Badkamers en Tegels volgt de badkamertrends op de voet. Onze leveranciers ontwikkelen continu producten die voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Ons assortiment is up-to-date met altijd mooie materialen van de beste leveranciers.

Tegelhuis Badkamers en Tegels
Deventerseweg 11
Barendrecht

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:00 uur
Woensdag
09:30 – 17:00 uur
Donderdag
09:30 – 17:00 uur
Vrijdag
09:30 – 20:00 uur
Zaterdag
09:30 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Tegelhuis Barendrecht Nieuw pand

Wil je echt goed advies voor jouw nieuwe badkamer?

Kom gerust eens langs of maak direct een afspraak. Samen zetten we dan de eerste stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie