Tegelallure nieuwe beelden

Tegel-Allure

Mooi en praktisch

Maar met alleen nieuwe tegels ben je er natuurlijk nog lang niet. Waar tegels de toon neerzetten, zorgen de andere producten voor een finishing touch. Tegel-Allure staat voor een persoonlijke aanpak en komt zo samen met jou tot de ideale badkamer. “De wensen van de klant zijn het startpunt voor de nieuwe badkamer. Wij nemen rustig de tijd om alles goed te bespreken.” Aan de hand van de expertise van het Tegel-Allure team en jouw wensen wordt de nieuwe badkamer mooi om te zien en praktisch in gebruik.

Tegel-Allure
Spinveld 19a
Breda

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:30 uur
Woensdag
10:00 – 17:30 uur
Donderdag
10:00 – 17:30 uur
Vrijdag
10:00 – 17:30 uur
Zaterdag
10:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten

Zorgeloos kopen

Een badkamer kopen doe je niet dagelijks. Belangrijk om te kiezen voor zekerheid. Daarom is Tegel-Allure aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Hierdoor ben je verzekerd van waterdichte garanties. Dat is wel zo prettig. Want je krijgt 5 jaar garantie op onze producten en de aanbetaling is altijd veilig. Benieuwd naar meer?

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie