Puro Badkamers Zaandam

Puro Badkamers

Natuurlijk weet je zelf hoe jouw ideale badkamer er uit moet komen te zien. Maar om deze ideeën om te zetten naar een functioneel ontwerp, dat is een heel ander verhaal. Gelukkig is daar het team van Puro Badkamers in Zaandam! Met hun ervaring weten zij jouw plannen om te zetten in een functioneel ontwerp, om vervolgens jouw droombadkamer te realiseren!

Puro Badkamers
Grote Tocht 28
1507 CG Zaandam

Maandag
09:00 – 17:00 uur
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
10:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten
Puro Badkamers pand

Het juiste sanitair

De stap van een ontwerp naar een echte badkamer kan bij de keuze voor het juiste sanitair voor enige stress zorgen. Om je hierbij te helpen vind je in de showroom van Puro Badkamers een royaal aanbod van badkameropstellingen. Deze badkamers variëren van stijl, zodat je een goed beeld krijgt hoe je producten met elkaar kunt combineren.

Altijd zeker van je aankoop

Het aanschaffen van een badkamer is geen dagelijkse kost. Wel zo fijn om te kiezen voor zekerheid. Daarom is Puro Badkamers aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Zowel tijdens als na de aankoop ben je verzekerd van vijf zekerheden.

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie