P Meijer leiderdorp beeld V13

P. Meijer bad & tegel

De badkamer is veranderd van eenvoudige wasruimte naar een relaxruimte waar je kunt nadenken, ontspannen en vooral genieten. P. Meijer Bad & Tegel weet als geen ander hoe belangrijk het is dat de badkamer volledig aansluit op jouw behoeftes. “Ook moet de badkamer praktisch zijn in gebruik. Daarbij komt onze expertise om de hoek kijken. Zo komen we samen tot een slim en passend ontwerp.” Uiteraard wil het oog ook wat. Dankzij het brede assortiment bij P. Meijer Bad & Tegel is er altijd een stijl die aansluit bij jouw smaak.

Tegels als middelpunt

“De mogelijkheden in tegels is eindeloos. Wij vinden het elke keer weer een leuke uitdaging om de beste tegelcombinatie te creëren voor de klant. “Om zeker te weten welke tegel bij jou past, presenteert P. Meijer Bad & Tegel in de winkel veel tegelvlakken, opstellingen en samples. “Om optimaal tegelinspiratie te kunnen bieden kan je bij ons de nieuwste vt-wonen collectie komen bewonderen; stoer, hip en klassiek met een knipoog!”

P. Meijer bad & tegel
Draadbaan 3
Leiderdorp

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
09:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten
Piet Meijer Pand

Waterdichte garanties

Je koopt niet dagelijks een compleet nieuwe badkamer. Wel zo fijn om te kiezen voor zekerheid. Daarom is P. Meijer Bad & Tegel aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Zowel tijdens als na de aankoop ben je verzekerd van vijf zekerheden. Lees alles over jouw vijf zekerheden!

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie