Meester Smeets tegels & sanitair

Passie voor badkamers. Ook dat heeft de 3e generatie Smeets in het bloed. “Al 65 jaar kun je bij ons in Amsterdam terecht voor je nieuwe badkamer of tegels in huis. Plezier in je werk hebben dat is ons met de paplepel ingegoten. Iedere medewerker van Meester Smeets wil dan ook graag met jou aan de slag om de nieuwe badkamer vorm te geven.”

Meester Smeets - overzicht

Meester Smeets tegels & sanitair
Vredenhofweg 5
Amsterdam

Maandag
08:00 – 17:00 uur
Dinsdag
08:00 – 17:00 uur
Woensdag
08:00 – 17:00 uur
Donderdag
08:00 – 17:00 uur
Vrijdag
08:00 – 17:00 uur
Zaterdag
10:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten

Liefde voor tegels

Dat de roots van Meester Smeets in tegels ligt, wordt meteen duidelijk als je de winkel binnenstapt. Veel bijzondere tegelcombinaties en er is ontzettend veel keuze. “Voor tegelinspiratie ben je bij ons aan het juiste adres. Voor elke sfeer hebben wij de juiste tegel. Omdat er zoveel mogelijk is staan onze adviseurs voor je klaar. Zij vertellen je graag alle ins en outs over tegels.”

Meester Smeets - Gek op tegels

Altijd up to date

Prachtige badkamers, maar wel met een scherpe prijs; dat is Meester Smeets. Zij wil dat iedereen geniet van een luxe badkamer, tegen een eerlijke prijs. Daarnaast houdt Meester Smeets de badkamertrends altijd nauwlettend in de gaten. “De winkel houden we continu up to date zodat je bij ons altijd de nieuwste ontwikkelingen kunt bekijken. Uiteraard vind je bij ons ook badkamers in allerlei stijlen. Van modern tot klassiek. Er is voor ieder wat wils.”

Bewonder alvast onze winkel. “We zien je uiteraard graag in onze winkel. Samen ontdekken we welke badkamer bij jullie past. De koffie staat in ieder geval al klaar.”

Meester Smeets - badkamer

Amsterdam MeesterSmeets advies

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie