Badkameropstelling Lindthout

Lindhout badkamers

Om jouw wensen en ideeën zelf om te zetten in een ontwerp is vaak lastig. Gelukkig is daar het team adviseurs van Lindhout in Bergen op Zoom voor hulp en advies. “Het ontwerpen van een badkamer op maat is voor ons elke keer weer een bijzondere uitdaging. Omdat iedere ruimte anders is en iedereen net weer andere wensen heeft, is elk ontwerp dat wij maken uniek. Je krijgt dit ontwerp mee naar huis om er even rustig over na te denken. Een badkamer kopen is een grote aankoop en wij vinden dat je dat nooit moet overhaasten.”

Vakkundig tot in detail

Als badkamerspecialist met jarenlange praktijkervaring verzorgt Lindhout graag de installatie van de nieuwe badkamer. Zij zorgt ervoor dat de installatie thuis zo weinig mogelijk voor overlast zorgt. “We merken dat veel mensen opkijken tegen de installatie. Wij doen er alles aan om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo doen het team altijd hun uiterste best om bijna stofvrij te werken.” Mocht er onverhoopt iets misgaan ook dan handelt Lindhout dit zeer snel en vakkundig af.

Lindhout badkamers
Oude Moerstraatsebaan 6
Bergen op Zoom

Maandag
09:00 – 17:00 uur
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
10:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten
Lindthout badkamer exterieur
Lindhout badkamers

Altijd zeker van je aankoop

Het aanschaffen van een badkamer is geen dagelijkse kost. Wel zo fijn om te kiezen voor zekerheid. Daarom is Lindhout aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Zowel tijdens als na de aankoop ben je verzekerd van vijf zekerheden.

Badkamer Lindhout badkamers

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie