Intermat badkamer 1

Intermat

De badkamer wordt steeds meer gezien en gebruikt als de ruimte waar je even de tijd voor jezelf hebt. Een ontspanningsruimte, waar je ongestoord de tijd kunt nemen om rustig de dag te beginnen. Of om aan het einde van de dag tot rust te komen. Bij Intermat in Mijdrecht begrijpen ze dat als geen ander. Je vindt er alles wat je nodig hebt om jouw nieuwe badkamer de juiste sfeer te geven waarin jij jezelf het prettigst voelt.

Intermat badkamer

Intermat
Constructieweg 6
Mijdrecht

Maandag
09:00 – 17:00 uur
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
10:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten
Intermat badkamer

Alle tijd voor inspiratie

In de winkel van Intermat kun je je inspiratie hart ophalen. De winkel is overzichtelijk gerangschikt van modern naar klassiek. De adviseur staat voor je klaar om een perfecte, persoonlijke oplossing te realiseren. Ongeacht ruimte en budget. Een geschenk aan jezelf waar je iedere dag van zult genieten.

Bij Intermat ben je ook aan het juiste adres voor een nieuwe keuken of een prachtige vloer voor de woonkamer, gang of keuken! Maak een afspraak en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie