Groenen beeld V13

Groenen Veldhoven

Bij Groenen in Veldhoven vind je diverse badkameropstellingen voor elk budget. Ook vind je er badkamers in allerlei stijlen. “Deze badkamers zijn voorzien van innovatieve producten en vernuftige gadgets. Uiteraard vind je ook veel tijdloze items. Er is dus altijd wel een badkamersfeer die je aanspreekt.”

Persoonlijk advies

De badkamerexperts gaan graag samen met jou aan de slag om jouw nieuwe badkamer samen te stellen. Het team van Groenen adviseert je vrijblijvend over alle mogelijkheden. “Daarin gaan we een stap verder dan enkel het ontwerpen van een nieuwe badkamer. Want hoe is het bijvoorbeeld met de huidige cv-ketel gesteld? Ook bespreken we bijvoorbeeld energiezuinige oplossingen zoals vloerverwarming of een speciale douchekop.”

Verbouwen? Doen we samen!

Eindelijk heb je de perfecte badkamer samengesteld. Dan is het tijd voor de verbouwing. Daarvoor ben je ook bij Groenen aan het juiste adres. “De verbouwing van de badkamer is spannend en een intensief traject. De montage van jouw nieuwe badkamer nemen wij graag uit handen. Dankzij ons specialisme en ervaring beperken wij de overlast bij de klant in huis tot een minimum.”

Bij Groenen kun je ook terecht voor je nieuwe keuken, verf, verlichting, behang, kleine verbouwingen en maatwerkkasten. Benieuwd naar het uitgebreide assortiment? Kom dan snel naar de winkel in Veldhoven!

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Groenen Veldhoven
De Run 3112
Veldhoven

Maandag
09:00 – 17:00 uur
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
12:00 – 17:00 uur

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie