GBM Sanitair studio

Elke beschikbare ruimte is anders. Heb je juist een grote badkamer of veel onhandige hoeken? Schuine daken? Geen zorgen, GBM Sanitair en tegelstudio kan met elke ruimte uit de voeten. Iedere badkamer wordt op maat ontworpen. “We beginnen met een slim 3D-ontwerp. Zo krijg je een helder beeld van het eindresultaat zodat jouw badkamer praktisch in gebruik wordt. En natuurlijk mooi om te zien!”

Zelf installeren of toch door GBM?

Je kunt ervoor kiezen om zelf de installatie van de badkamer te doen. Je ontvangt alle spullen zodra deze in het magazijn ontvangen zijn bij GBM Sanitair en tegelstudio. “Laat je de installatie liever aan iemand anders over? Wij kunnen dit regelen voor je. Wij brengen je in contact met professionele installateurs waar wij vaak mee werken. Zij verzorgen graag het breekwerk tot en met het ophangen van de handdoekrekjes.”

GBM Sanitair studio
Korte Brouwersstraat 12
Beneden Leeuwen

Maandag
13:30 – 17:00 uur
Dinsdag
10:00 – 17:00 uur
Woensdag
10:00 – 17:00 uur
Donderdag
10:00 – 17:00 uur
Vrijdag
10:00 – 17:00 uur
Zaterdag
10:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
GBM Sanitairstudio
Showroom GBM Sanitair

Voor ieder wat wils

Wil je je bad vervangen door een doucheruimte of ben je alleen op zoek naar een nieuw plafond met verlichting? Dan staat het team voor je klaar! Ook voor vloeren in de woonkamer of keuken kun je terecht bij GBM Sanitair tegelstudio. Daarnaast biedt GBM Sanitair tegelstudio de mogelijkheid voor het verhuur van gereedschap voor bouw en verbouw. Nieuwsgierig naar de winkel en wat zij voor jou betekenen? Neem dan alvast een kijkje!

Badkameropstelling GBM Sanitair

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie