DITO Artikel Beelden V1 advies

Dito Wonen

Dito Wonen helpt je bij het realiseren van al je woonwensen. Daar hoort een fijne badkamer, die tot in de puntjes is afgewerkt, ook bij. De badkamer is bij uitstek een persoonlijke plek waar je je heerlijk terug kan trekken. Naast het design is voor Dito Wonen de functionaliteit van je badkamer ook erg belangrijk.

Mooi én functioneel

De badkamer is een plaats van wellness en ontspanning. Design en comfort spelen daarbij een grote rol. Een aantrekkelijke look is erg belangrijk, maar dat is niet genoeg. Minstens zo’n belangrijke rol spelen dé kenmerken van een goed design die het comfort verhogen: functionaliteit, onderhoudsgemak en duurzaamheid. Dito Wonen levert alle A-merken, dus je kunt rekenen op hoge kwaliteit.

Ruime keus in badkamers

Dito Wonen in Vlissingen heeft een ruime keus aan verschillende concepten. Binnen die concepten zijn alle elementen op elkaar afgestemd. Elk badkamerconcept heeft een eigen, kenmerkende vorm- en lijnenspel. Soms zijn de verschillen groot, dan weer zeer subtiel. Zo vind je altijd een badkamer die precies bij je past. Als je net even iets anders wil ben je hier ook aan het juiste adres. We bieden namelijk ook volledig maatwerk.

Dito Wonen
President Rooseveltlaan 737
Vlissingen

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
10:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten
DITO pand
DITO Artikel Beelden V1 4
DITO Artikel Beelden V1 5

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie