Broekhuizen Keukens en Sanitair advies

Broekhuizen Keukens en Sanitair

Heb je net een huis gekocht of ga je verbouwen? Kom dan inspiratie opdoen bij Kleiland 1, waar de showroom van Broekhuizen Keukens & Sanitair zich bevindt. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een sfeervolle badkamer te creëren.

Broekhuizen Keukens en Sanitair
Kleiland 1
IJsselmuiden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 – 17:30 uur
Woensdag
09:00 – 17:30 uur
Donderdag
09:00 – 17:30 uur
Vrijdag
09:00 – 21:00 uur
Zaterdag
10:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten
broekhuizen pand van site

Bepaal eerst de sfeer

Bij Broekhuizen begrijpen ze dat sfeer en comfort erg belangrijk zijn. Ze adviseren daarom om eerst badkamerinspiratie op te doen in de showroom. Zo kun je onder meer de sfeer bepalen, die je in jouw badkamer wil uitdragen. Daarna kun je samen met een adviseur overgaan tot het kiezen van bijpassende producten. Zo kun je gericht keuzes maken en stel je een badkamer samen die volledig bij jouw wensen past.

Sanitair in alle prijsklassen

Of het nu gaat om een badkamer of toilet, Broekhuizen biedt sanitair van uiteenlopende merken in alle prijsklassen. Zij hebben een aantal vaste, betrouwbare partners waar je terecht kunt voor de montage. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een monteur in te schakelen.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie