Bravoure Badkamers advies

Bravoure Badkamers

Met meer dan 30 jaar ervaring is Bad in beeld Bravoure hét adres in Goes en omstreken voor de aanschaf van een nieuwe badkamer of tegelvloer. Met een ruime en vernieuwde showroom, van maar liefst 400 m2, is hier genoeg inspiratie te vinden om jouw droombadkamer te realiseren.

Badkamer showroom Goes

In deze ruime showroom kun je inspiratie opdoen in verschillende badkamers. Naast de complete badkamers, vind je ook talrijke accessoires, kranen en badkamermeubelen van diverse A-merken en eigen merken. Graag nodigen we je uit voor een bezoek in deze inspirerende showroom!

Bravoure Badkamers
Verrijn Stuartweg 10
Goes

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00 uur
Woensdag
10:00 – 17:00 uur
Donderdag
10:00 – 17:00 uur
Vrijdag
10:00 – 17:00 uur
Zaterdag
10:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten
Bravoure Badkamers pand

Badkamer ontwerp

Laat je badkamer helemaal ontwerpen zoals jij deze voor ogen hebt. Na een oriënterend gesprek in de showroom worden jouw wensen vertaald in een 3D-visualisatie. Hierbij wordt de nieuwe badkamer in een fotorealistisch ontwerp gepresenteerd. Daarna kun je in de showroom de materialen en meubels uit gaan kiezen. Wanneer je de badkamer ook door Bad in Beeld gemonteerd wilt hebben, wordt dit gedaan door vaste, betrouwbare, montagepartners. Bad in beeld Bravoure blijft hierbij altijd het aanspreekpunt, zodat je hierin maximaal ontzorgd wordt.

Garantie

Uiteraard zijn bij de aankoop van een badkamer waterdichte garanties erg belangrijk en daarom is Bad in beeld Bravoure aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Hierdoor heb je zekerheid met betrekking tot volledige afbouw en 5 jaar garantie op alle materialen.

Bad in Beeld Bravoure

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie