Bouwton katwijk beeld V12

Bouwton Badkamers & tegelvloeren

Zoals de naam al aangeeft kun je bij Bouwton Badkamers & Tegelvloeren terecht voor alles op het gebied van sanitair en tegelvloeren. Of het nu gaat om een compleet nieuwe badkamer, los sanitair of een tegelvloer in huis; bij Bouwton ben je aan het juiste adres.

Het ervaren en creatieve team gaat samen met jou aan de slag om de ideale badkamer samen te stellen. “Hierbij bieden we, zoals we dat noemen, een totaalconcept aan. Van ontwerp tot en met installatie; wij verzorgen het. En heel prettig: je hebt één contactpersoon.”

Ontspannen in stijl

Dankzij het diverse aanbod bij Bouwton kun je alle kanten op en zit er altijd wel iets tussen wat past bij jouw wensen. “Wij geloven dat iedereen moet kunnen ontspannen in luxe. Of je nu een grote badkamer hebt of een klein budget. In onze winkel vind je dan ook realistische badkameropstellingen, maar wel allemaal met een creatieve en stijlvolle touch.”

De stijl in de badkamer wordt voornamelijk bepaald door tegels. “We hebben in onze winkel vloervlakken gecreëerd om tegels tot leven te laten komen. Zo kun je veel fijner bepalen of de tegel bij jullie past.”

Bouwton Badkamers & tegelvloeren
Valkenburgseweg 89
Katwijk

Maandag
09:00 – 17:30 uur
Dinsdag
09:00 – 17:30 uur
Woensdag
09:00 – 17:30 uur
Donderdag
09:00 – 17:30 uur
Vrijdag
09:00 – 17:30 uur
Zaterdag
09:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten
Bouwton katwijk pand
Bouwton katwijk beeld V13

Neem alvast een kijkje

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje in de buitengewoon mooie winkel van Bouwton. “Wij zien je graag snel in onze winkel om je te helpen bij jouw zoektocht naar een nieuwe badkamer.”

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie