Bos Badkamers

Bos Badkamers is een familiebedrijf in hart en nieren. Net na de tweede wereldoorlog is Gerrit Bos begonnen met het aanleggen van water en elektriciteit in Putten en omgeving. Al snel groeide het toenmalige Installatiebedrijf Bos uit tot een begrip in Putten.

Bos Badkamers staat voor kwaliteit, service en duurzaamheid en dat zie je terug in het team. “Wij werken met passie samen met de klant: Hun wensen staan centraal. Wij geloven dat je samen tot het beste eindresultaat komt.”

Bos Badkamers
Hoge Eng- West 1
Putten

Maandag
08:00 – 17:00 uur
Dinsdag
08:00 – 17:00 uur
Woensdag
08:00 – 17:00 uur
Donderdag
08:00 – 17:00 uur
Vrijdag
08:00 – 16:30 uur
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
Avonden op afspraak

Maatwerk en Installatie

Bos Badkamers werkt met eigen monteurs van Bos Installatietechniek en is daarmee van alle markten thuis. Met ruim 20 monteurs in dienst kunnen zij je altijd volledig ontzorgen. Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en dat is wel zo praktisch. “Kwaliteit is nummer één. Een badkamer of een cv-ketel schaf je niet ieder jaar aan. Daarom moet het installatiewerk perfect zijn. Wij, als erkend installateur staan garant voor kwaliteit”.

Vrijblijvend adviesgesprek

Het startpunt voor een nieuwe badkamer is de beschikbare ruimte. Samen met de klant kijken we wat er mogelijk is. “Iedere ruimte is anders en daarom krijgt elke klant een uniek ontwerp op maat. Vrijblijvend maken we een 3D-ontwerp. Hierdoor krijg je een volledig beeld van het eindresultaat en kunnen we elk detail goed doornemen.” Iedereen die op zoek is naar een goed ontwerp voor een eigentijdse badkamer is welkom voor een oriënterend gesprek. Voor een advies op maat raden zij aan om even een afspraak te maken. Hun adviseur neemt graag de tijd om te luisteren naar de wensen van de klant.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie