vestigingspagina Bas bld adviesgesprek

BaS Badkamer Sanitairspecialist

Laat je in deze prachtige showroom inspireren door de verschillende badkamers. Ba-s badkamer- en sanitairspecialist begeleidt het gehele (ver)bouwtraject van je badkamer of toiletruimte.Van advies en ontwerp tot en met de aankoop, de plaatsing en de oplevering. Ook voor kleinere aanpassingen kun je hier terecht. Ba-s badkamer- en sanitairspecialist stelt je wensen, ideeën en budget centraal. Samen realiseren we een sfeervolle, praktische badkamer die bij je past.

Één aanspreekpunt

Doordat de dienstverlening het gehele (ver)bouwtraject omvat, kunnen we snel en efficiënt werken en waken over de kwaliteit van alle producten en diensten die we leveren. Daarnaast heb je steeds maar één aanspreekpunt, dit is wel zo makkelijk. Hierdoor zijn we ook in staat om eventuele problemen op tijd te signaleren en op te lossen.

Garantie

Bij de aanschaf van een nieuwe badkamer is het erg belangrijk om zekerheid te hebben. Ba-s badkamer- en sanitairspecialist is aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Hierdoor ben je onder meer zeker van een volledige afbouw, geen onverwachte extra’s en 5 jaar garantie op de producten.

BaS Badkamer Sanitairspecialist
Landweer 16
Zeeland

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
estigingspagina Bas bld pand
vestigingspagina Bas bld winkelinterieur1
vestigingspagina Bas bld winkelinterieur2

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie