BadkamerXXL klanten

Badkamer XXL

Bij BadkamerXXL koop je jouw nieuwe badkamer met een goed gevoel, want alleen door zelf te ervaren kun je de beste keuzes maken.

Een showroom vol beleving

Kom je langs bij BadkamerXXL dan zul je merken dat je een unieke ervaring zult beleven. Bij BadkamerXXL kun je namelijk verschillende douchestralen en badkranen echt zien stromen, in de unieke werkende waterwand. Je kunt zelf ervaren hoe een douche-wc werkt, kijken hoe een badvulcombinatie het bad vult en zelfs de werking van een stoomdouche met Sunshower ontdekken. BadkamerXXL wil daarmee inspelen op de zintuigen van de bezoekers. En natuurlijk kunnen de bezoekers zelf tegels en sanitair bekijken, voelen en combineren – bijvoorbeeld door een moodboard samen te stellen of door een 3D-tekening te laten maken door één van de professionals.

Bestellen via de webshop, bekijken in de showroom

BadkamerXXL gelooft dat de aanschaf van een badkamer een aangename ervaring moet zijn. Daarom zorgt een gemotiveerd team ervoor dat de webshop badkamerxxl.nl aangevuld wordt met de nieuwste producten, uitgebreide informatie, mooie sfeerfoto’s, de mogelijkheid om samples te bestellen, veel inspiratie en dat de bestellingen op tijd geleverd worden. Of je nu wilt verbouwen of een compleet nieuwe badkamer wilt; bij BadkamerXXL helpen ze je graag, zowel online als offline in de showroom. Maak gerust een afspraak of kom spontaan even langs. Het team van BadkamerXXL staat voor je klaar en beschikt over alle inhoudelijke kennen om jou goed door het aankoopproces te begeleiden.

Badkamer XXL
Newtonstraat 18
Buitenpost

Maandag
09:00 – 17:00 uur
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
BadkamerXXL pand

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie