Sfeervolle badkamer

Een douche in de ochtend of juist een ontspannend bad in de avond. We doen dit het liefst in een fijne, frisse badkamer. Met de mooiste tegels, een prachtig bad en hier en daar een accent kleur creëer je een unieke, persoonlijke ruimte.

Opbergtip

Een badkamer moet niet alleen sfeervol, maar ook praktisch zijn en dus genoeg opbergruimte bieden. Tip: hang een rekje boven het bad om zeep en shampoo op te leggen. Schilder het rekje in dezelfde kleur als de muur. Zo wordt de muur niet doorbroken en behoud je een gevoel van ruimte.

Sfeervolle badkamer 2

Pure materialen

In dit badkamermeubel is een houten onderkast gecombineerd met een witte, keramieken wastafel. Op de wastafel is voldoende ruimte om je mooiste sieradendoosjes, zeepjes, plantje of gewoon je tandenborstel te plaatsen. Het maakt eigenlijk niet uit welke styling je voorkeur heeft, dit meubel heeft een mooie moderne maar klassieke stijl.

Sfeervolle badkamer 3

Visgraat met accentkleuren

Niet alleen mooi op de vloer, maar ook op de muur doet het visgraatmotief het heel goed. Kies voor een ton-sur-ton kleurenpalet voor een romantische en unieke look and feel. Laat het patroon terugkomen in bijvoorbeeld een nis. Dat zorgt voor een speelse touch.

De smalle glazen douchewand creëert een ruime inloopdouche en voorkomt waterspatten op de badkamervloer. Heel praktisch voor die snelle douche in de ochtend. Bovendien oogt de badkamer ruimtelijker.

Visgraat met accentkleuren 1

Schoonmaakgemak

Dit toilet heeft geen spoelrand en is daardoor supermakkelijk schoon te houden. Heel hygiënisch. En laat die toiletzitting maar vallen; door het softclosesysteem kan de toiletzitting niet meer met een klap op het toilet vallen. Dit lijkt een kleinigheid maar eenmaal eraan gewend wil je nooit meer anders!

De moderne drukplaat heeft toetsen voor waterbesparend spoelen én is voorzien van een inworpschacht voor reinigingstabletten. Ja echt, met één druk op de knop reinigt dit je toilet. Dat is pas schoonmaakgemak.

Schoonmaakgemak

badkamer chrome

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen