Rainfinity: Strelend voor lichaam en geest

Begin het nieuwe jaar ontspannen met een nieuwe douche, waaronder je helemaal tot rust kunt komen. Hansgrohe heeft een assortiment douches ontwikkeld met een compleet nieuwe douche-ervaring: Rainfinity. De Rainfinity douches worden gekenmerkt door de zachte PowderRain-straal. Duizenden waterparels zorgen voor een unieke, zachte waterstraal, die pure ontspanning garandeert. 

Wissel tussen de verschillende straalsoorten

De PowderRain technologie zorgt voor een stukje extra wellness thuis, waardoor je in complete ontspanning kan douchen. De hansgrohe PowderRain technologie verfijnt de douchestraal zes keer, waardoor duizenden minuscule waterparels ontstaan. Hierdoor ervaar je een hele volle, maar ook zachte douchestraal die het lichaam als een warme deken omhult. Er is ook een geconcentreerde vorm van deze straal, deze heet Intense PowderRain. Met deze straal kan shampoo makkelijker worden uitgespoeld omdat deze wat meer kracht geeft. Ook kun je kiezen voor de rustgevende Mono-straal. Met de Select functie kan je gemakkelijk wisselen tussen de drie straalsoorten van de handdouche. 

Wissel tussen de verschillende straalsoorten

Een nieuwe standaard in douchedesign

De mat witte douche staat perfect in contrast met de donkere grafietkleurige straalplaat. Het resultaat: een lust voor het oog en een ultiem ontspannende douchesensatie, elke keer weer. Dit witte design past perfect bij een frisse badkamer. De douche is ook verkrijgbaar in nog 5 andere kleuren, namelijk: chroom, Brushed Bronze,  Brushed Black Chrome, mat zwart en Polished Gold Optic. De hoofddouche kan gebruikt worden als inbouwdouche maar is ook verkrijgbaar in combinatie met de bijbehorende showerpipe, zodat je deze als opzet douche kan installeren. 

De voordelen van Rainfinity

De voordelen van koud douchen

Wat ook tot het nieuwe douchen behoort is het koud (af) douchen. Als je geen bad tot je beschikking hebt om een ijsbad te maken, is deze douche ook perfect om koud mee te douchen. Door de PowderRain straal beleef je de koude douche namelijk nog intenser. Een koude douche heeft ongeveer dezelfde gezondheidsvoordelen als een ijsbad. 

Nu is het wel de bedoeling dat jouw dagelijkse koude douche een beetje ontspannen is. Daarom is het belangrijk om je lichaam rustig te laten wennen aan het koude water. De makkelijkste manier is om eerst normaal te douchen en daarna koud af te douchen. Op deze manier kan je de temperatuur steeds een beetje lager zetten, tot deze koud genoeg is om de voordelen ervan te mogen ervaren. Dit is vaak het moment waarop je het water echt te koud vindt. 

De voordelen van koud douchen

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen