Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Zorgeloos je badkamer kopen? Met Nationale Badkamer Garantie ben je verzekerd van goede garanties!

Nationale Badkamer Garantie

Met een gerust hart je badkamer kopen om vervolgens in alle rust te genieten van je nieuwe badkamer; dat is waar het allemaal om draait. Wij begrijpen dat maar al te goed. Een badkamer kopen doe je nu eenmaal niet iedere dag. Daarom hebben wij ervoor gekozen om je nog meer zekerheid te geven door aan te sluiten bij Nationale Badkamer Garantie. Hierdoor ben je tijdens én na de aankoop verzekerd van waterdichte garanties.

Veilige aankoop

Je badkamer kopen bij ons als erkende sanitairspecialist geeft je meer zekerheid. De stichting NBG garandeert namelijk vijf unieke garanties waar je helemaal niks extra’s voor betaalt. NBG werkt volgens een strikt aannamebeleid. Zo moet de sanitair specialist een onbesproken reputatie hebben, goede services verlenen, kwaliteitsproducten verkopen en moet alleen werken met gekwalificeerde installateurs werken.

Jouw vijf zekerheden

De vijf unieke zekerheden zorgen ervoor dat je volop kunt genieten van je badkamer. We sommen de vijf waterdichte garanties graag even voor je op:

1. 5 jaar garantie

Op alle producten die wij verkopen krijg je 5 jaar garantie.

2. Veilig aanbetalen

Jouw aanbetaling wordt gegarandeerd door NBG.

3. Afbouw gegarandeerd

Als wij de installatie verzorgen, heb je de garantie dat de badkamer wordt afgebouwd.

4. Geen verborgen extra's

Oftewel: geen verrassingen. Je weet vooraf altijd precies waar je aan toe bent.

5. Onafhankelijke geschillencommissie

Als je niet tevreden bent, kun je je wenden tot de NBG Geschillencommissie.

Meer weten? Ga voor meer informatie, de Algemene Voorwaarden en de aangesloten winkels naar de website van Nationale Badkamer Garantie.
www.badkamergarantie.nl