Back-to-nature badkamer

Droom je van een onderhoudsvriendelijke badkamer? Een betaalbare versie waar je he-le-maal tot jezelf kunt komen aan het einde van een drukke dag? Dan word je blij van deze badkamer tips!

Onderhoudsvriendelijke wellness badkamer

Een profielloze douchewand van gehard glas, zonder frame ziet er exclusief en strak uit én zorgt voor een ruimtelijk effect. Bovendien erg makkelijk schoon te houden want er zitten geen randen in de weg waar vuil zich kan ophopen.

Back to nature

Combineer een glazen douchewand met natuurlijke vloer-kiezels voor een prachtig contrast. Niet direct een voor-de-hand-liggende keuze maar ze versterken elkaar in hun uitstraling en zorgen voor een rustige sfeer in je badkamer. Bovendien geeft de kiezelstructuur een aangename voetmassage tijdens het douchen, heel ontspannend!

profielloze douchewand

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Opgeruimd staat netjes

Een rustige sfeer in je badkamer ontstaat mede door de spullen waarmee je je omringt. Of beter gezegd; de spullen die niét in het zicht staan. Voldoende opbergruimte zorgt ervoor dat je je spullen bij de hand hebt en creëeert een makkelijk op te ruimen badkamer. Dus geen los slingerende spullen in je badkamer waar je tegenaan kijkt tijdens die lange ontspannen douche!

Opgeruimd staat netjes

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen