Back-to-nature badkamer

Droom je van een onderhoudsvriendelijke badkamer? Een betaalbare versie waar je he-le-maal tot jezelf kunt komen aan het einde van een drukke dag? Dan word je blij van deze badkamer tips!

Onderhoudsvriendelijke wellness badkamer

Een profielloze douchewand van gehard glas, zonder frame ziet er exclusief en strak uit én zorgt voor een ruimtelijk effect. Bovendien erg makkelijk schoon te houden want er zitten geen randen in de weg waar vuil zich kan ophopen.

Back to nature

Combineer een glazen douchewand met natuurlijke vloer-kiezels voor een prachtig contrast. Niet direct een voor-de-hand-liggende keuze maar ze versterken elkaar in hun uitstraling en zorgen voor een rustige sfeer in je badkamer. Bovendien geeft de kiezelstructuur een aangename voetmassage tijdens het douchen, heel ontspannend!

profielloze douchewand

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Opgeruimd staat netjes

Een rustige sfeer in je badkamer ontstaat mede door de spullen waarmee je je omringt. Of beter gezegd; de spullen die niét in het zicht staan. Voldoende opbergruimte zorgt ervoor dat je je spullen bij de hand hebt en creëeert een makkelijk op te ruimen badkamer. Dus geen los slingerende spullen in je badkamer waar je tegenaan kijkt tijdens die lange ontspannen douche!

Opgeruimd staat netjes

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen