Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Villeroy & Boch Tegels

Bij Villeroy en Boch tegels kun jij vorm geven aan je eigen stijl. Ga je voor opvallend of ongecompliceerd? Simpel betegeling of een weldoordacht ruimteconcept? De unieke tegels van Villeroy en Boch brengen rust en harmonie in je badkamer, zodat jij je écht kunt ontspannen. Waar kies jij voor? Laat je creativiteit de vrije loop!

Met de Spotlight serie van Villeroy en Boch tegels creëer je een minimalistische, maar uiterst stijlvolle sfeer in jouw badkamer. Door de combinatie van tegels van verschillend formaat en het gebruik van zowel matte als glanzende tegels ontstaat en optisch interessant effect, zonder druk te worden of harmonie te verliezen. De aardse wit-, grijs-, en zwarttinten met natuurlijke sporen zorgen voor een schitterend en royaal geheel als je ze ton-sur-ton plaatst.

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Vraag direct een magazine aan

Vrijblijvend advies? Vul dan ook hieronder je gegevens in.