Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Vasco

Of het nu gaat om verwarmen of ventileren: Vasco zorgt met hoogwaardige producten voor het ideale binnenklimaat in jouw badkamer. Het klimaat in je badkamer is niet alleen belangrijk voor je beleving; ook voor je gezondheid is het van levensbelang dat de atmosfeer in de ruimte goed is. Met de slimme innovaties van Vasco ben je dus altijd verzekerd van de perfecte badkamerervaring!

De Blower van Vasco, een heteluchtventilator, kan onder een elektrische designradiator worden gemonteerd en warmt je badkamer razendsnel op door middel van luchtcirculatie. En maak je geen zorgen; mocht je er een handdoek overheen hangen dan schakelt de Blower automatisch naar een veilige functie. En ook een open raam wordt gedetecteerd - de Blower schakelt zichzelf gewoon uit, dus u stookt niet voor de buren!

Ga voor kleur in je badkamer

Vintage ledenradiator geeft karakter aan je badkamer

Deze heteluchtventilator verwarmt je badkamer razendsnel

Voor elke ruimte een geschikte radiator

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Maak afspraak

Vrijblijvend advies? Vul dan ook hieronder je gegevens in.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.