Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Thebalux, Nederlandse kwaliteit voor jarenlang plezier

Thebalux is een Nederlandse fabrikant van fraaie badmeubel. Ze hebben niet alleen gevoel voor stijl, maar de badmeubels zijn ook erg duurzaam en praktisch! Echte Nederlandse  badkamermeubelen waarvan je jaren kunt genieten. In hun complete programma vind je badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, designspiegels en praktische spiegelkasten. De uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat jij altijd slaagt.

De BEAT 2.0 serie van Thebalux

De nieuwe BEAT 2.0 serie badkamermeubelen van Thebalux is leverbaar in maar liefst 20 kleuren, dus ook in jouw favoriete kleur! Het gebruik van veel verschillende materialen zoals beton, keramiek en mineraalmarmer geeft jouw badkamer precies de uitstraling waar je naar op zoek bent. Spoelkasten, spiegels en spiegelkasten - BEAT 2.0 maakt jouw stijl mogelijk.

Kies mat witte waskommen voor een eigentijdse badkamer

Nooit meer iets kwijt dankzij de vakkenindeling in je lades

Combineer meubels uit de BEAT serie en creëer je eigen look

Strak design met veel opbergruimte

De Ceramic Line van Thebalux

De Ceramic Line is een uitgebreide badmeubelserie. De meubels in deze serie zijn niet alleen verkrijgbaar in 4 verschillende breedte maten, maar ook nog eens in 7 verschillende kleuren. Daarbij kun je een uniek element toevoegen met de ultra dunne wastafel van maar 1,8 cm dik. Bij deze overzichtelijke serie kun je kiezen voor 3 type led spiegels en spiegelkasten. Meer weten over de Ceramic Line? Vraag ernaar bij de jouw Bad in Beeld-specialist.

Toiletmeubelen, praktisch en stijlvol

Ook voor toiletmeubelen is Thebalux een perfect merk. Ook bij de toiletmeubels ben je verzekerd van de Nederlandse kwaliteit en dus jarenlang woonplezier. De stijlvolle en praktische meubels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Hierdoor weet je zeker dat er een uitvoering bijzit die ook bij jouw stijl past.

De voordelen van Thebalux

  • Nederlandse fabrikant
  • Duurzame materialen
  • Geniet jarenlang van uw badmeubel
  • Design én comfort


Jouw badkamer is pas áf met Thebalux, fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan je jaren kunt genieten. Bij Bad in Beeld weten we precies welk meubel perfect bij jouw stijl past en staan we voor je klaar met advies. Kom langs of plan een afspraak bij de dichtstbijzijnde bad in Beeld vestiging.


Vraag direct een magazine aan

Vrijblijvend advies? Vul dan ook hieronder je gegevens in.